Termeni si Conditii

 

Termeni si Conditii www.ALBI.ro

 

1. Informatii Generale

 

2. Conditii de Utilizare a Site-ului

     2.1. Inregistrare si informatii personale

     2.2. Confidentialitate

     2.3. Accesul la Site si Copyright

     2.4. Forumurile Online

     2.5. Continut

     2.6. Linkuri

     2.7. Protectia minorilor

 

3. Conditii generale si particulare de vanzare

     3.1. Comanda

     3.2. Pret

     3.3. Plata

     3.4. Transport

              3.4.1. Tarife de Transport

              3.4.2. Ambalare

     3.5. Livrare

              3.5.1. Termene de Livrare

              3.5.2. Destinatii

              3.5.3. Destinatii Multiple

   3.4. Retur si Reclamatii

 

4. Contact

 

5. Litigii

 

6. Conditii Legale

 

7. ANPC

 

 

 

 

 

 

1.    Informatii Generale

 

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L este o societate comerciala romaneasca, al carei sediu este in Bucuresti, Aleea Circului nr.1, Bl.1, sc.J, ap.11 sector 2.  Societatea comerciala actioneaza ca importator si distribuitor în industria FMCG (Fast Moving Consumer Goods), activa pe piata romanească din anul 1994.

 

www.ALBI.ro este un proiect al societatii comerciale DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L www.ALBI.ro este un site de prezentare si achizitionarea de produse alimentare de import de la producatori si furnizori cu traditie in tarile de origine, indeosebi Spania.

 

Din dorinta de a continua sa construim incredere cu clientii nostri, dorim sa intelegeti ca prin utilizarea site-ului nostru se considera ca sunteti de acord cu termenii si conditiile stabilite mai jos, de la data utilizarii. Daca nu doriti sa fiti supusi acestor termeni va rugam sa nu folositi site-ul nostru. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L isi rezerva dreptul sa modifice periodic acesti terrmeni si conditii si va rugam sa le recititi de mai multe ori. Acesti Termeni si Conditii au fost actualizati ultima data la 12 Mai 2012.

 

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L precizeaza ca vanzarile de pe site-ul www.ALBI.ro sunt rezervate in exclusivitate persoanelor fizice majore care cumpara produsele in scopuri necomerciale, pentru nevoile lor personale si/sau persoanelor juridice care cumpara produsele in alte scopuri decat revanzarea acestora. Atat persoanele fizice cat si cele juridice trebuie sa dispuna de o adresa de livrare situata in zonele de livrare ale DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L.

 

Pentru comenzi ca si persoana juridica in scopul revanzarii produselor ne puteti contacta la office@albi.ro. Acest lucru nu poate fii realizat pe site-ul www.ALBI.ro.

 

Trebuie sa aveti 18 ani sau peste pentru a utiliza site-ul www.ALBI.ro.

 

 

2. Conditii de Utilizare

     2.1. Inregistrare si informatii personale

Prin utilizarea site-ului nostru, va declarati de acord ca informatiile pe care le furnizati in mod voluntar sa fie colectate, prelucrate si stocate cu motivul sa satisfaca orice comanda pe care o plasati acum sau la o alta data in viitor.

 

Informatiile pe care le furnizati trebuie sa fie corecte si complete. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii logati-va si accesati meniul "Contul Meu". DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru neindeplinirea comenzilor cauzate de furnizarea incorecta sau incompleta a datelor de catre dumneavoastra. Furnizarea de informatii inexacte, incomplete sau false ne da dreptul de a suspenda sau inchide contul utilizatorului. In cazul in care administratorii site-ului vor suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

Inregistrarea ca membru pe site-ul www.ALBI.ro presupune si alegerea unui nume de utilizator si o parola. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale. Va rugam sa ne instiintati imediat pe contact@albi.ro daca ati pierdut parola sau daca ati constatat desfasurarea unor activitati neautorizate sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

     2.2. Confidentialitate

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Noi vom colecta strictul necesar de informatii pentru a completa comanda dumneavoastra de pe site-ul nostru. In general aceste informatii  includ: nume, adresa, email si numar de telefon. Adresa de email si numarul de telefon al dumneavoastra sunt esentiale pentru ca noi sa va putem furniza informatii importante cum ar fii Confirmarea Comenzii, Facturare si schimbari ale serviciilor noastre. Inregistrandu-va pe www.ALBI.ro va declarati de acord ca adresa de email si numarul de telefon sa fie folosite de noi sau de partenerii nostri pentru a va putea furniza astfel de informatii.

 

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Dion Distribution International S.R.L.

 

Conform Legii nr. 677/2001 Dion Distribution International S.R.L se obliga ca la cererea dumneavoastra trimisa pe Aleea Circului nr.1, Bl.1, sc.J, ap.11 sector 2, Bucuresti sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, ori sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

 

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L se obliga de asemenea sa inceteze expedierea de mesaje promotionale la orice moment. Va rugam sa va logati pe contul dumneavoastra si sa intrati in meniul “Newsletter” unde selectati daca doriti sa primiti sau nu informatii periodic despre site-ul www.ALBI.ro.

 

     2.3. Accesul la site si Copyright

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului www.ALBI.ro - imagini, logo-uri, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.ALBI.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.ALBI.ro va fi considerate o tentative de fraudare a site-ului www.ALBI.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

     2.4. Forumurile Online

Utilizatorii pot posta comentarii, sugestii, intrebari si alte tipuri de continut in forumurile noastre online - in cadrul Blog-ului www.ALBI.ro/Blog si a sectiunii “Opinii” pe pagina de descriere a fiecarui produs – atat timp cat continutul nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, invadeaza intimitatea, incalca drepturile de proprietate intelectuala, sau in alt mod prejudiciabil unor parti terte sau ofensiv si nu consista din sau contine virusi software, campanii politice, solicitari comerciale, scrisori in lant sau orice form de “spam”. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L isi rezerva dreptul dar nu si obligatia de a elimina astfel de continut, dar nu revizuieste in mod constant continutul postat.

 

Daca postati astfel de continut sau  trimiteti materiale pe site-ul www.ALBI.ro, se considera ca va declarati de acord sa acordati societatii comerciale DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L dreptul neexclusiv, fara redeventa, perpetuu si irevocabil de a utiliza, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din, distribui si afisa astfel de continut in intreaga lume, in orice mass-media. De asemenea, va declarati de acord sa acordati societatii comerciale DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L dreptul sa utilizeze numele pe care l-ati furnizat in conexiune cu comentariul dumneavoastra. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile continutului pe care il postati, ca acest continut este correct, ca utilizarea continutului pe care il furnizati nu incalca aceasta politica si nu v-a provoca prejudiciu oricarei persoane sau entitati; si ca veti despagubi DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L pentru toate creantele rezultate din continutul pe care dumenavoastra l-ati furnizat. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice continut postat de dumneavoastra sau orice terta parte.

 

     2.5. Continut

2.5.1. Imagini

Toate fotografiile de prezentare ale produselor de pe site-ul www.ALBI.ro nu sunt contractuale, ele reprezinta doar sugestii de prezentare. In cazul unor greseli, responsabilitatea Dion Distribution International S.R.L. nu va putea fi angajata.
 

2.5.2. Informatii Produse

Fiecare dintre produsele de pe site-ul www.ALBI.ro are atribuita o denumire, descriere, detalii de compozitie si un pret. In timp ce facem tot posbilul pentru a asigura ca informatiile fiecarui produs sunt corecte, ocazional producatorii pot modifica lista lor de ingrediente. Dion Distribution International S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru reactiile individuale la orice produs si nici nu poate garanta absenta contaminarii incrucisate. Ambalajul produsului efectiv poate contine informatii mai multe si/sau diferite decat cele indicate pe site-ul nostru. De accea nu trebuie sa va bazati numai pe informatiile prezentate, dar sa si cititi intotdeauna etichetele, atentionarile si ghidul de utilizare al fiecarui produs inainte de al consuma. Pentru informatii suplimentare despre un produs va rugam sa contactati producatorul. 

 

2.5.3. Limitarea de raspundere

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L nu garanteaza ca toate functiile de pe site-ul www.ALBI.ro vor fii neintrerupte sau fara erori, ori ca acest website sau serverul sau vor fii lipsite de virusi sau alte componente daunatoare, sau ca defectele vor fii corectate chiar daca DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L este constienta de ele. Va rugam sa intelegeti ca DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L declina orice responsabilitate pentru orice pierdere, prejudiciu, creanta, raspundere sau daune de orice fel care rezulta din, sau in orice fel legate de:

▪     Orice erori sau omisiuni de pe acest site, inclusive, dar nu se limiteaza la inexactitati tehnice si erori tipografice

▪     Orice informatii postate de catre o terta parte, incluzand fara limitare, informatii postate pe blog-ul www.ALBI.ro/Blog

▪     Indisponibilitatea acestui site sau a unei portiuni a site-ului

▪     Utilizarea dumneavoastra a acestui site

▪     Utilizarea dumneavoastra a oricarui echipament sau software in conexiune cu site-ul www.ALBI.ro

 

2.5.3. Disponibilitatea Stocurilor si Promotii

Oferta Dion Distribution International S.R.L este valabila in limita stocurilor disponibile. In cazul unei rupturi de stoc Dion Distribution International S.R.L se angajeaza  ca in cel mai scurt timp sa ia legatura cu clientul pentru a modifica comanda.

In cazul in care un articol nu poate fi inlocuit dupa ce comanda dvs. este definitiva, va vom contacta telefonic sau prin email in cel mai scurt timp pentru a conveni impreuna:

▪     Decalarea livrarii pana la reaprovizionarea produsului lipsa, in cazul in care acest lucru este posibil;

▪     Inlocuirea produsului cu altul disponibil;

▪     Anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate.

 

Din cand in cand si la discretia noastra completa, achizitionarea de bunuri de pe site-ul www.ALBI.ro poate fi obiectul unor oferte speciale. In cazul in care o astfel de oferta speciala se aplica la achizitia dumneavoastra, aceasta v-a fii supusa acestor Termrni si Conditii. Daca exista vreun conflict intre termenii ofertei speciale si acesti termini si conditii, acesti Termeni si Conditii vor prevala, decat daca nu sunt exclusi in mod expres. Ne rezervam dreptul de a oferi clientilor nostri diferite oferte speciale, diferite promotii si capacitatea de a introduce diferite concursuri.

 

Dion Distribution International S.R.L isi rezerva dreptul de a putea modifica termenii promotiilor sau de a le retraga in totalitate in orice moment si fara notificare prealabila. Vom onora la pretul de promotie comenzile dumneavoastra plasate inainte ca promotia sa se termine, sa fie modificata, sau retrasa.

 

     2.6. Linkuri

Site-ul www.ALBI.ro poate gazdui link-uri catre alte site-uri. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Dion Distribution International S.R.L nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

     2.7. Protectia minorilor

Parintii trebuie sa suprevegheze copii intotdeauna in timp ce navigheaza on-line. Orice persoana care utilizeaza site-ul www.ALBI.ro trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti. In caz contrar, inregistrarea sau comanda nu vor putea fii onorate.

 

 

3. Conditii Generale si Particulare de Vanzare

     3.1. Comanda

Pentru realizarea unei comenzi de produse de la Dion Distribution International S.R.L clientul se obliga sa accepte neconditionat conditiile generale si particulare de vanzare cat si termenii de utilizare ai site-ului www.ALBI.ro.

 

Realizarea unei comenzi de produse de la Dion Distribution International S.R.L se poate face prin trei modalitati:

▪     Internet. Accesand pagina de internet www.ALBI.ro veti gasi gama completa de produse si puteti lansa comanda direct de aici.

▪     Telefon: Daca doriti sa comandati telefonic sunati-ne la 021 210 6954. Un membru al echipei noastre va prelua apelul.

▪     Fax: Ne puteti trimite comanda la numarul de fax 021 210 7852

 

Comenzile dumneavoastra vor fii confirmate in cel mai scurt timp de catre unul din membrii echipei ALBI. Acest lucru va avea loc, fie prin mesaj pe site-ul www.ALBI.ro imediat după ce aţi plasat comanda, fie printr-un mesaj la adresa de email pe care ne-aţi furnizat-o, ori prin apel telefonic. 

 

Clientul are posibilitatea sa anuleze comanda in maximum 4 ore de la confirmarea comenzii. Dupa aceasta data, comanda se considera ferma iar clientul devine raspunzator in fata Dion Distribution International S.R.L pentru cheltuielile aferente comenzii sale.
 

     3.2. Pret

Site-ul www.ALBI.ro prezinta atat pretul incluzand TVA (24%) ingrosat, cat si e cel fara TVA. Toate preturile indicate pe site-ul www.ALBI.ro sunt exprimate in RON. Pretul prezentat pe factura va fi cel cu TVA, acelasi ca cel prezentat pe site la momentul plasarii comenzii, total la care se adauga costurile de livrare, daca se aplica. In cazul unor erori tehnice neintentionate, in urma carora preturile produselor sunt modificate, Dion Distribution International S.R.L nu isi asuma responsabilitatea.

 

Dion Distribution International S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate fara notificari prealabile. Daca ulterior modificati comanda pentru a adauga produse, preturile practicate vor fii cele aplicabile la noua data. Va rugam de asemenea sa retineti ca promotiile sunt oferite pe o perioada limitata de timp, incat modificari ulterioare ale comenzii dumneavoastra pot insemna ca anumite preturi promotionale nu mai sunt oferite.

 

Pretul produselor similare vandute de Dion Distribution International S.R.L in magazine sau pe internet pot fi diferite fata de cele de pe site-ul www.ALBI.ro. Clientii nu vor putea revendica vanzarea produselor din magazine sau de pe internet la pret de catalog sau invers.

 

    3.3. Plata

Plata serviciilor se poate efectua prin doua modalitati:

▪     Numerar la livrare: Palata se poate face prin numerar la livrare in RON. Astfel, unul din membrii echipei ALBI iti va livra produsele la adresa convenita impreuna cu factura si te va ruga sa verifici daca comanda a fost indeplinita si sa semnezi documentul de primire.

▪     Transfer bancar: Plata se poate face prin transfer bancar a sumei totale a comenzii tale la:

 

Beneficiar:  DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L.

CUI: RO27638079

Adresa: Str. Alexandru cel Bun, Nr. 18, Bl.T20, Ap.45, Sector 2, Bucuresti, CP 023683

Banca: ALPHA BANK, SUCURSALA DOROBANTI

IBAN: RO23BUCU1111211093080RON

 

 

     3.4. Transport

  3.4.1. Tarife de transportare

Fiecare livrare poate include o taxa de transportare. In cazul in care comanda se supune unei taxe de livrare, aceasta va fi afisata pe pagina de confirmare a comenzii dumneavoastre ca o taxa separata. Orice taxa de livrare adaugata la comanda dumneavoastra va depinde de valoarea comenzii, data si ora de livrare, adresa de livrare si existenta destinatiilor multiple.

 

Orice comanda online mai mare de 100 RON este livrata gratuit pe aria Bucurestiului. Pentru comenzile sub 100 RON se percepe o taxa de livrare de 15 RON

 

Pentru livrari speciale in alte orase, la destinatii multiple, ori intr-un timp de livrare exceptional se vor percepe tarife de livrare diferite, comform devizului. Pentru a afla care sunt acestea va rugam contactati-ne la contact@albi.ro.

 

  3.4.2. Ambalare

Acordam o atentie deosebita in ambalarea pachetelor dvs., de aceea fiecare pachet este ambalat folosind materiale care asigura protectie maxima pe toata durata transportului.

 

     3.5. Livrare

Expedierea comenzilor se va efectua numai dupa ce comanda dumneavoastra a fost confirmata prin email sau telefonic si dupa inceperea procesarii acesteia.

 

Inceperea procesarii comenzii dumneavoastra difera in functie de modalitatea de plata:

▪     Numerar la livrare: Procesarea comenzii dumnevoastre are loc imediat dupa confirmarea comenzii. Daca comanda a fost plasata dupa ora 16:00 procesarea incepe in urmatoarea zi lucratoare.

▪     Transfer bancar: Procesarea comenzii dumneavoastre are loc dupa primirea sumei totale a comenzii in conturile noastre.

 

Vom face in mod normal livrarile numai atunci cand destinatarul poate primi livrarea si semna documentul de confirmare. In cazul in care ne instruiti sa lasam comanda livrata nesupravegheta sau in posesia unei terte parti, in mod express nu ne asumam nici o responsabilitate fata de problemele care ar putea aparea in urma lasarii comenzii livrate nesupravegheate pentru o perioada de timp. Acestea include, dar nu se limiteaza la furt, manipulare, contaminare, schimbari de temperatura. 

 

In cazul in care comanda livrata este incompleta ori contine produse incorecte, trebuie sa ne notificati imediat la contact@albi.ro. Nu veti fi taxat pentru produsele incorecte ori pentru produsele pe care nu le-ati primit.

 

Livrarea va fi considerata incheiata in momentul predarii produselor de catre membrul echipei ALBI catre destinatarul comenzii. Acesta va trebui sa fie prezent in momentul livrarii la adresa convenita si de a semna documentul de primire. In cazul in care, destinatarul nu este prezent la adresa de livrare si la data convenita, o taxa aditionala de livrare la alta data poate fi perceputa. De asememenea, in cazul in care clientul nu a anulat comanda in timpul acordat de anulare (Vezi Alineatul 3.1.), comanda se considera ferma si clientul ramane raspunzator in fata Dion Distribution International S.R.L pentru cheltuielile de transport aferente comenzii sale.

 
 

 

3.5.1. Termene de livrare

Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 9:30 si 18:30.

 

Termenele de livrare difera in functie de modalitatea de plata aleasa de dumneavoastra:

▪     Numerar la livrare: Livrarea va avea loc la adresa furnizata intre 24-48 ore lucratoare (in afara de sambata, duminica si sarbatori legale) de la confirmarea comenzii. Daca comanda dvs. este plasata dupa ora 16:00 ea va fii procesata incepand cu urmatoarea zi lucratoare. 

▪     Transfer bancar: Livrarea va avea loc la adresa furnizata intre 24-48 ore lucratoare (in afara de sambata, duminica si sarbatori legale) de le primirea sumei integrale a comenzii dumneavoastra in conturile noastre.

 

In cazul unor evenimente de forta majora cum ar fi razboaie, greve, imposibilitatea aprovizionarii sau oprirea  transporturilor Dion Distribution International S.R.L este exonerata de raspunderea executarii obligatiilor, in conditiile legii.

 

              3.5.2. Destinatii

Livrarile de catre echipa noastra se efectueaza exclusiv in Bucuresti. Daca doriti sa comandati de pe site-ul nostru si sa va livram in alte orase decat cele mentioante va rugam sa ne contactati pe contact@albi.ro

 

              3.5.3. Destinatii Multiple

Va rugam sa ne trimiteti pe email sau sa adaugati in scris in campul “Informatii suplimentare de livrare” lista completa a destinatarilor impreuna cu informatiile necesare livrarii (nume, adresa, numar de telefon). In cazul comunicarii eronate sau incomplete a informatiilor intreaga raspundere revine clientului.

 

     3.4. Retur si Reclamatii

Datorita naturii perisabile a produselor noastre si in conformitate cu DIRECTIVA 97/7/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN si A CONSILIULUI din 20 mai 1997, privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta, NU acceptam retururi.

 

Echipa ALBI face tot posibilul sa mentina o calitate excelenta a serviciilor si a produselor livrate si sa asigure transparenta in comunicarea Informatiilor Nutritionale si a altor Atribute a fiecarui produs. De aceea asteptam feedbackul dumneavoastra in sectiunea "OPINII" a fiecarui produs si comentariile tale pe BLOG or pe pagina noastra de Facebook.

 

La livrare, membrul echipei ALBI va astepta sa verificati comanda primita si conditia produselor. In cazul in care comanda livrata este incompleta ori contine produse incorecte, trebuie sa notificati agentul ALBI care va preda documentul de primire, ori imediat sa ne contactati la contact@albi.ro. Nu veti fi taxat pentru produsele incorecte ori pentru produsele pe care nu le-ati primit.

 

 

4. Contact

Daca doriti sa ne contactati scriti-ne pe adresa Aleea Circului nr.1, Bl.1, sc.J, ap.11 sector 2, Bucuresti, ori trimiteti-ne un email pe contact@albi.ro

 

 

5. Litigii

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. In cazul unui litigiu intre client si Dion Distribution International S.R.L, clientul se v-a adresa Dion Distribution International S.R.L pentru a gasi o solutie amiabila. In cazul in care aceasta nu poate fii gasite, litigiile revin in competenta instantelor de judecata din Bucuresti.

 

 

6. Conditii Legale

DIRECTIVA 97/7/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI

din 20 mai 1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta. Pentru informatii suplimentare accesati http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=DD:15:04:31997L0007:RO:PDF

 

Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Legea 365/2002 privind comertul electronic.

 

 

7. ANPC

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor poate fi accesata la urmatorul Link: www.anpc.gov.ro

 

Ne găsești si pe:

fb pinterest twitter
Furnizori   Întrebări frecvente   Termeni și condiții   Termeni de Livrare   Cariere   Devino colaboratorul nostru!

Albi.ro © 2018. Toate drepturile rezervate