Despre Noi

ALBI.ro este un proiect  al firmei Dion Distribution International S.R.L., importator și distribuitor în industria FMCG (Fast Moving Consumer Goods) activ pe piața românească din anul 1994. O afacere de familie ce se axează pe vânzarea de produse alimentare deosebite, achiziționate de la furnizori străini, îndelung verificați. Astfel Dion Distribution International S.R.L. este reprezentantul unor mărci de succes din SPANIA, FRANȚA, GERMANIA, printre care: Casademont, Figaro și La Selva. 

 

Magazinul virtual ALBI.ro se adresează direct cumpărătorilor de pe piața românească care prețuiesc bunul gust, care vor să descopere specialități culinare inedite și să se bucure de o nouă experiență comfortabila de cumpărături. Echipa ALBI a ales cu grijă o gamă variată de produse alimentare de import: mezeluri, brânzeturi, conserve de legume de la producători și furnizori cu tradiție în țările de origine și care respectă cu strictețe lista exigență de valori asumate de noi. 
  
 
Valorile noastre sunt:  
 

Respect. Compania noastră s-a născut din respect pentru produsele alimentare de calitate. Dorim ca și cumpărătorii de pe piața românească să aibă posibilitatea să achiziționeze produse de calitate și să aibă o gamă variată din care să poată alege. 

 

Încântarea clienților noștri. Ne dorim să-i servim pe clienții noștri într-un mod competent și eficient. Știm că am dobândit multe cunoștințe în ultimii 15 ani care ne ajută să oferim produse de înaltă calitate și un preț competitiv. Avem propria echipă ALBI de vânzări în București astfel încât livram comenzile dumneavoastra în termen de maxim 48 de ore. 

 

Prețuri competitive. Lucrăm permanent cu furnizorii noștri pentru a elimina costurile de distribuție inutile și pentru a asigura clienților cel mai bun preț posibil.  

 

Integritate. Păstrăm integritatea în toate relațiile de afaceri. Partenerii noștri comerciali ne sunt aliati în servirea corectă a clienților. Ei ne trateaz cu respect, corectitudine și integritate în orice moment și așteaptă același lucru în schimb. 

 

Onestitate și comunicare. Ne-am angajat la onestitate, promptitudine și claritate în comunicarea cu furnizorii și clienții noștri. Dacă dorești să ne contactezi cu întrebări sau feedback despre produsele ALBI, nu ezita. Trimite-ne un email pe contact@albi.ro 

 

Educație. Dorim să inspirăm și să comunicăm calitatea excepțională și beneficiile produselor selectate de noi, pentru a promova un stil de viață sănătos și echilibrat.  

  
  
Tot ce trebuie să faci este să descoperi pe site-ul ALBI.ro produsele care îți plac. Apoi adaugă-le în coș și comandă-le online. Ele îți vor fi livrate în București, de un membru al echipei noastre, în maxim 48 de ore și le vei achita în momentul primirii.   
  

Ne găsești si pe:

fb pinterest twitter
Furnizori   Întrebări frecvente   Termeni și condiții   Termeni de Livrare   Cariere   Devino colaboratorul nostru!

Albi.ro © 2024. Toate drepturile rezervate