Prietenii nostri de la Metropotam.ro s-au asezat la masa doritori sa incerce cateva dintre produsle spaniole ALBI.ro. Dupa festin, iata care a fost parerea lor:
“Pentru ca in aceasta vara am ratat toate ocaziile de a face un picnic, ne-am propus ca macar acum, la inceput de toamna, sa ne luam pauza de pranz in Parcul Izvor, cat inca mai este iarba verde si soare.
Asa ca ne-am pregatit din timp cosul de bunatati, cu produse atent selectate de la Albi.ro, despre care stiam deja sunt fabricate in modalitati cat mai sanatoase si deosebite, vandute de marci de renume.
Din pacate, vremea nu a tinut cu noi, asa ca am ratat si de aceasta data ocazia de a fugi de la birou pentru un mic picnic. Dar, cum aveam deja pregatit cosul cu bunatati, am zis sa mutam picnicul in bucataria redactiei.
La picnicul din bucatarie, care, de fapt, s-a transformat intr-un metropotesting, au luat parte: Anca, Andreea, Roxa, Oana, Madalina, Maria, Corina, Gabriela, Adriana, Vlad si Gruia.
Produsele incercate au fost: Branza de Capra Semiuscata, Masline Verzi Umplute cu Migdale, Castraveti Cornichon, Tapas Mixt Spaniol (Salchichon, Chorizo si Jamon Serrano), Longaniza de Payes si un Fuet Mini cu Smochine. E important de mentionat ca toate produsele de pe Albi.ro sunt aduse din Spania, iar firma este o afacere de familie care activeaza pe piata din 1994 si isi propune sa aduca pe masa romanilor produse alimentare deosebite de la furnizori bine cotati.
Dupa ce am asternut masa si s-a dat strigarea de adunare la “picnic”, parerile despre merinde nu s-au lasat foarte mult asteptate. Maslinele umplute cu migdale au fost apreciate de toti cei care le-au gustat, dar mai ales de Oana, iar ea este o cunoscatoare in acest domeniu, avand in vedere ca este o vegetariana convinsa. Acestea au facut-o sa se intrebe si in legatura cu celelalte produse vegetariene de la Albi.ro: capere, anghinare, fasole, ciuperci, spanac, sparanghel, sfecla, rosii decojite sau sosuri de rosii.Aroma puternica a branzei de capra nu a fost apreciata decat de cunoscatorii care s-au aratat foarte incantati si de textura acestui produs, dar mai ales de gust – Corina a fost cel mai mare fan al branzei de capra.Castraveciorii murati au fost apreciati in unanimitate de catre toata lumea, de fapt, ei au fost si cei care au disparut primii de pe masa. Fuetul cu smochine a fost cel mai controversat produs. La inceput doar Gruia s-a arata incantat de gustul interesant al preparatului crud uscat din carne de porc amestecat cu smochine, apoi fiecare a mai tot incercat putin cate putin pentru a se decide, cert este ca la sfarsit toata lumea mai voia sa incerce inca o feliuta, dar nu mai aveau de unde. ” (Metropotam, 18.09.2012,
http://goo.gl/9A3gB)