Intrebari frecvente

Cum pot face o comanda?

Ralizarea unei comenzi de produse se poate face prin trei modalitati:

 

▪     Internet. Accesand pagina noastra de internet www.ALBI.ro veti gasi gama completa de produse si puteti lansa comanda direct de aici.

▪     Telefon: Daca doriti sa comandati telefonic sunati-ne la 021 777 0089. Un membru al echipei noastre va prelua apelul.

▪     Fax: Ne puteti trimite comanda la numarul de Fax 021 210 7852

 

Comenzile dumneavoastra vor fii confirmate in cel mai scurt timp de catre unul din membrii echipei ALBI. Acest lucru va avea loc, fie printr-un mesaj pe site-ul www.ALBI.ro imediat după ce aţi plasat comanda, fie printr-un mesaj la adresa de email pe care ne-aţi furnizat-o, ori prin apel telefonic. 

 

Cum imi vor fii livrate produsele?

Comenzile din Bucuresti vor fii livrate direct de catre echipa noastra  in masini speciale cu camera frigorifica. 

 

Comenzile din alte orase sunt livrate via curier. Va rugam sa ne contactati pe contact@albi.ro ori telefonic la 021 777 0089 pentru a afla costul exact al transportului si pentru a confirma si finaliza comanda. 

 

In cat timp imi vor fii livrate produsele?

Comanda dumneavoastra va fii livrata in 48 de ore de la procesare comenzii, de Luni pana Vineri intre orele 9:30 si 18:30.  

 

Expedierea comenzilor se va efectua numai dupa ce comanda dumneavoastra a fost confirmata prin email sau telefonic si dupa inceperea procesarii acesteia. Inceperea procesarii comenzii dumneavoastra difera in functie de modalitatea de plata:

 

  • Numerar la livrareLivrarea va avea loc la adresa furnizata intre 24-48 ore lucratoare (in afara de sambata, duminica si sarbatori legale) de la confirmarea comenzii. Daca comanda dvs. este plasata dupa ora 16:00 ea va fii procesata incepand cu urmatoarea zi lucratoare.  
  • Transfer bancar Livrarea va avea loc la adresa furnizata intre 24-48 ore lucratoare (in afara de sambata, duminica si sarbatori legale) de le primirea sumei integrale a comenzii dumneavoastra in conturile noastre. 

 

Pentru livrari speciale in alte orase, la destinatii multiple, ori intr-un timp de livrare exceptional se vor percepe tarife de livrare diferite, comform devizului. Pentru a afla care sunt acestea va rugam contactati-ne la contact@albi.ro

 

Cum pot plati?

Plata serviciilor se poate efectua prin doua modalitati:

 

▪     Numerar la livrare: Palata se poate face prin numerar la livrare in RON. Astfel, unul din membrii echipei ALBI iti va livra produsele la adresa convenita impreuna cu factura si te va ruga sa verifici daca comanda a fost indeplinita si sa semnezi documentul de primire.

▪     Transfer bancar: Plata se poate face prin transfer bancar a sumei totale a comenzii tale la:

 

Beneficiar:  DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L.

CUI: RO27638079

Adresa: Str. Alexandru cel Bun, Nr. 18, Bl.T20, Ap.45, Sector 2, Bucuresti, CP 023683

Banca: ALPHA BANK, SUCURSALA DOROBANTI

IBAN: RO23BUCU1111211093080RON

 

 

 

Ce se intampla daca nu sunt multumit de comanda?

 

Datorita naturii perisabile a produselor noastre si in conformitate cu DIRECTIVA 97/7/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN si A CONSILIULUI din 20 mai 1997, privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta, NU acceptam retururi

 

La livrare, membrul echipei ALBI va astepta ca dumneavoastra sa verificati comanda primita si conditia produselor. In cazul in care comanda livrata este incompleta ori contine produse incorecte, trebuie sa notificati agentul ALBI care va preda documentul de primire, ori imediat sa ne contactati la contact@albi.ro. Nu veti fi taxat pentru produsele incorecte ori pentru produsele pe care nu le-ati primit. 

 

Echipa ALBI face tot posibilul sa mentina o calitate excelenta a serviciilor si a produselor livrate si sa asigure transparenta in comunicarea Informatiilor Nutritionale si a altor Atribute a fiecarui produs. De aceea asteptam feedbackul dumneavoastra in  sectiunea "OPINII"  a fiecarui produs si comentariile tale pe BLOG or pe pagina noastra de Facebook.

 

 

Pot face o comanda catre mai multi destinatari?

Da, atata timp cat adresele sunt in Bucuresti. Va rugam sa ne trimiteti pe email sau sa adaugati in scris in campul “Informatii suplimentare de livrare” lista completa a destinatarilor impreuna cu informatiile complete necesare livrarii (nume, adresa, numar de telefon). 

 

 

 

 

Ne găsești si pe:

fb pinterest twitter
Furnizori   Întrebări frecvente   Termeni și condiții   Termeni de Livrare   Cariere   Devino colaboratorul nostru!

Albi.ro © 2024. Toate drepturile rezervate