Termenii si conditii

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii www.ALBI.ro

 

1. Informatii Generale

 

2. Conditii de Utilizare a Site-ului

     2.1. Inregistrare si informatii personale

     2.2. Confidentialitate

     2.3. Accesul la Site si Copyright

     2.4. Forumurile Online

     2.5. Continut

     2.6. Linkuri

     2.7. Protectia minorilor

 

3. Conditii generale si particulare de vanzare

     3.1. Comanda

     3.2. Pret

     3.3. Plata

     3.4. Transport

              3.4.1. Tarife de Transport

              3.4.2. Ambalare

     3.5. Livrare

              3.5.1. Termene de Livrare

              3.5.2. Destinatii

              3.5.3. Destinatii Multiple

   3.4. Retur si Reclamatii

 

4. Contact

 

5. Litigii

 

6. Conditii Legale

 

7. Autorități

 

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

1.    Informatii Generale

 

Societatea DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L este o societate romaneasca, activă pe piața românească din anul 1994, al carei sediu este in Bucuresti, Aleea Circului nr.1, Bl.1, sc.J, ap.11 sector 2.  Societatea actioneaza ca importator si distribuitor în industria FMCG (Fast Moving Consumer Goods).

 

www.ALBI.ro este un proiect al societatii DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L, respectiv un site de prezentare si achizitionarea de produse alimentare de import de la producatori si furnizori cu traditie in tarile de origine, indeosebi Spania.

 

Din dorinta de a continua sa construim incredere cu clientii nostri, dorim sa intelegeti că, prin utilizarea site-ului nostru, se considera ca sunteti de acord cu termenii si conditiile stabilite mai jos, de la data utilizarii. Daca nu doriti sa fiti supusi acestor termeni va rugam sa nu folositi site-ul nostru și să ne contactați în mod direct. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L isi rezerva dreptul sa modifice periodic acesti terrmeni si conditii si va rugam sa le recititi de mai multe ori. Acesti Termeni si Conditii au fost actualizati ultima data la 10 iulie 2018.

 

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L precizeaza ca vanzarile de pe site-ul www.ALBI.ro sunt rezervate in exclusivitate persoanelor fizice majore care cumpara produsele in scopuri necomerciale, pentru nevoile lor personale si/sau persoanelor juridice care achiziționează produsele in alte scopuri decat revanzarea acestora. Atat persoanele fizice cat si cele juridice trebuie sa dispuna de o adresa de livrare situata in zonele de livrare ale DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L.

 

Pentru comenzi ca si persoana juridica, exclusiv in scopul revanzarii produselor, ne puteti contacta la contact@albi.ro . Acest lucru nu poate fii realizat pe site-ul www.ALBI.ro.

 

Trebuie sa aveti 18 ani sau peste pentru a utiliza site-ul www.ALBI.ro.

 

 

2. Conditii de Utilizare

     2.1. Inregistrare si informatii personale

Prin utilizarea site-ului nostru, va declarati de acord ca informatiile pe care le furnizati in mod voluntar sa fie colectate, prelucrate si stocate cu motivul sa satisfaca orice comanda pe care o plasati acum sau la o alta data in viitor.

 

Informatiile pe care le furnizati trebuie sa fie corecte si complete. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii logati-va si accesati meniul "Contul Meu". DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru neindeplinirea comenzilor cauzate de furnizarea incorecta sau incompleta a datelor de catre dumneavoastra. Furnizarea de informatii inexacte, incomplete sau false ne da dreptul de a suspenda sau inchide contul utilizatorului. In cazul in care administratorii site-ului vor suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

Accesul in vederea efectuarii unei comenzi îi este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

 

Pentru motive justificate, DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plată acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel societatea DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al societății, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus mentionate.

 

Inregistrarea ca membru pe site-ul www.ALBI.ro presupune si alegerea unui nume de utilizator si o parola. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale. Va rugam sa ne instiintati imediat pe contact@albi.ro daca ati pierdut parola sau daca ati constatat desfasurarea unor activitati neautorizate sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

 

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanta datelor.

 

În ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existând riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

     2.2. Confidentialitate

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre.

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L va colecta strictul necesar de informatii pentru a completa comanda dumneavoastra de pe site-ul nostru. In general aceste informatii  includ: nume, adresa, email si numar de telefon. Adresa de email si numarul de telefon al dumneavoastra sunt esentiale pentru ca noi sa va putem furniza informatii importante cum ar fii Confirmarea Comenzii, Facturare si schimbari ale serviciilor noastre. Inregistrandu-va pe www.ALBI.ro va declarati de acord ca adresa de email si numarul de telefon sa fie folosite de noi pentru a va putea furniza astfel de informatii.

 

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Dion Distribution International S.R.L.

 

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), Dion Distribution International S.R.L se obliga ca la cererea dumneavoastra trimisa pe Aleea Circului nr.1, Bl.1, sc.J, ap.11 sector 2, Bucuresti sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, ori sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

 

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L se obliga de asemenea sa inceteze expedierea de mesaje promotionale la orice moment. Va rugam sa va logati pe contul dumneavoastra si sa intrati in meniul “Newsletter” unde selectati daca doriti sa primiti sau nu informatii periodic despre site-ul www.ALBI.ro.

 

     2.3. Accesul la site si Copyright

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului www.ALBI.ro - imagini, logo-uri, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. si a furnizorilor sai, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L.

 

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. cu referire la acel continut.

 

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale.

 

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.ALBI.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.ALBI.ro va fi considerate o tentative de fraudare a site-ului www.ALBI.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

     2.4. Forumurile Online

Utilizatorii pot posta comentarii, sugestii, intrebari si alte tipuri de continut in forumurile noastre online - in cadrul Blog-ului www.ALBI.ro/Blog si a sectiunii “Opinii” pe pagina de descriere a fiecarui produs – atat timp cat continutul nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, invadeaza intimitatea, incalca drepturile de proprietate intelectuala, sau in alt mod prejudiciabil unor parti terte sau ofensiv si nu consista din sau contine virusi software, campanii politice, solicitari comerciale, scrisori in lant sau orice form de “spam”. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L isi rezerva dreptul dar nu si obligatia de a elimina astfel de continut, dar nu revizuieste in mod constant continutul postat.

 

Daca postati astfel de continut sau  trimiteti materiale pe site-ul www.ALBI.ro, se considera ca va declarati de acord sa acordati societatii comerciale DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L dreptul neexclusiv, fara redeventa, perpetuu si irevocabil de a utiliza, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din, distribui si afisa astfel de continut in intreaga lume, in orice mass-media. De asemenea, va declarati de acord sa acordati societatii comerciale DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L dreptul sa utilizeze numele pe care l-ati furnizat in conexiune cu comentariul dumneavoastra. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile continutului pe care il postati, ca acest continut este correct, ca utilizarea continutului pe care il furnizati nu incalca aceasta politica si nu v-a provoca prejudiciu oricarei persoane sau entitati; si ca veti despagubi DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L pentru toate creantele rezultate din continutul pe care dumenavoastra l-ati furnizat. DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice continut postat de dumneavoastra sau orice terta parte.

 

     2.5. Continut

2.5.1. Imagini

Toate fotografiile de prezentare ale produselor de pe site-ul www.ALBI.ro nu sunt contractuale, ele reprezinta doar sugestii de prezentare. In cazul unor greseli, responsabilitatea Dion Distribution International S.R.L. nu va putea fi angajata.
 

2.5.2. Informatii Produse

Fiecare dintre produsele de pe site-ul www.ALBI.ro are atribuita o denumire, descriere, detalii de compozitie si un pret. In timp ce facem tot posbilul pentru a asigura ca informatiile fiecarui produs sunt corecte, ocazional producatorii pot modifica lista lor de ingrediente. Dion Distribution International S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru reactiile individuale la orice produs si nici nu poate garanta absenta contaminarii incrucisate. Ambalajul produsului efectiv poate contine informatii mai multe si/sau diferite decat cele indicate pe site-ul nostru. De accea nu trebuie sa va bazati numai pe informatiile prezentate, dar sa si cititi intotdeauna etichetele, atentionarile si ghidul de utilizare al fiecarui produs inainte de al consuma. Pentru informatii suplimentare despre un produs va rugam sa contactati producatorul. 

 

2.5.3. Limitarea de raspundere

DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L nu garanteaza ca toate functiile de pe site-ul www.ALBI.ro vor fii neintrerupte sau fara erori, ori ca acest website sau serverul sau vor fii lipsite de virusi sau alte componente daunatoare, sau ca defectele vor fii corectate chiar dacaDION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L este constienta de ele. Va rugam sa intelegeti ca DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L declina orice responsabilitate pentru orice pierdere, prejudiciu, creanta, raspundere sau daune de orice fel care rezulta din, sau in orice fel legate de:

▪     Orice erori sau omisiuni de pe acest site, inclusive, dar nu se limiteaza la inexactitati tehnice si erori tipografice

▪     Orice informatii postate de catre o terta parte, incluzand fara limitare, informatii postate pe blog-ul www.ALBI.ro/Blog

▪     Indisponibilitatea acestui site sau a unei portiuni a site-ului

▪     Utilizarea dumneavoastra a acestui site

▪     Utilizarea dumneavoastra a oricarui echipament sau software in conexiune cu site-ul www.ALBI.ro

 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

2.5.3. Disponibilitatea Stocurilor si Promotii

Oferta Dion Distribution International S.R.L este valabila in limita stocurilor disponibile. In cazul unei rupturi de stoc Dion Distribution International S.R.L se angajeaza  ca in cel mai scurt timp sa ia legatura cu clientul pentru a modifica comanda.

In cazul in care un articol nu poate fi inlocuit dupa ce comanda dvs. este definitiva, va vom contacta telefonic sau prin email in cel mai scurt timp pentru a conveni impreuna:

▪     Decalarea livrarii pana la reaprovizionarea produsului lipsa, in cazul in care acest lucru este posibil;

▪     Inlocuirea produsului cu altul disponibil;

▪     Anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate.

 

Din cand in cand si la discretia noastra completa, achizitionarea de bunuri de pe site-ul www.ALBI.ro poate fi obiectul unor oferte speciale. In cazul in care o astfel de oferta speciala se aplica la achizitia dumneavoastra, aceasta v-a fii supusa acestor Termrni si Conditii. Daca exista vreun conflict intre termenii ofertei speciale si acesti termini si conditii, acesti Termeni si Conditii vor prevala, decat daca nu sunt exclusi in mod expres. Ne rezervam dreptul de a oferi clientilor nostri diferite oferte speciale, diferite promotii si capacitatea de a introduce diferite concursuri.

 

Dion Distribution International S.R.L isi rezerva dreptul de a putea modifica termenii promotiilor sau de a le retraga in totalitate in orice moment si fara notificare prealabila. Vom onora la pretul de promotie comenzile dumneavoastra plasate inainte ca promotia sa se termine, sa fie modificata, sau retrasa.

 

     2.6. Linkuri

Site-ul www.ALBI.ro poate gazdui link-uri catre alte site-uri. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Dion Distribution International S.R.L nu este responsabila pentru orice daună sau pierdere cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

     2.7. Protectia minorilor

Parintii trebuie sa suprevegheze copii intotdeauna in timp ce navigheaza on-line. Orice persoana care utilizeaza site-ul www.ALBI.ro trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti. In caz contrar, inregistrarea sau comanda nu vor putea fii onorate.

 

 

3. Conditii Generale si Particulare de Vanzare

     3.1. Comanda

Pentru realizarea unei comenzi de produse de la Dion Distribution International S.R.L clientul se obliga sa accepte neconditionat conditiile generale si particulare de vanzare cat si termenii de utilizare ai site-ului www.ALBI.ro. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

Realizarea unei comenzi de produse de la Dion Distribution International S.R.L se poate face prin trei modalitati:

▪     Internet. Accesand pagina de internet www.ALBI.ro veti gasi gama completa de produse si puteti lansa comanda direct de aici.

▪     Telefon: Daca doriti sa comandati telefonic sunati-ne la 021 210 6954. Un membru al echipei noastre va prelua apelul.

▪     Fax: Ne puteti trimite comanda la numarul de fax 021 210 7852

 

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Comenzile dumneavoastra vor fi confirmate in cel mai scurt timp de catre unul din membrii echipei ALBI. Acest lucru va avea loc, fie prin mesaj pe site-ul www.ALBI.ro imediat după ce aţi plasat comanda, fie printr-un mesaj la adresa de email pe care ne-aţi furnizat-o, ori prin apel telefonic. 

 

Clientul are posibilitatea sa anuleze comanda in maximum 4 ore de la confirmarea comenzii. Dupa aceasta data, comanda se considera ferma iar clientul devine raspunzator in fata Dion Distribution International S.R.L pentru cheltuielile aferente comenzii sale.
 

     3.2. Pret

Site-ul www.ALBI.ro prezinta atat pretul incluzand TVA ingrosat, cat si e cel fara TVA. Toate preturile indicate pe site-ul www.ALBI.ro sunt exprimate in RON. Pretul prezentat pe factura va fi cel cu TVA, acelasi ca cel prezentat pe site la momentul plasarii comenzii, total la care se adauga costurile de livrare, daca se aplica. In cazul unor erori tehnice neintentionate, in urma carora preturile produselor sunt modificate, Dion Distribution International S.R.L nu isi asuma responsabilitatea.

 

Dion Distribution International S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate fara notificari prealabile. Daca ulterior modificati comanda pentru a adauga produse, preturile practicate vor fii cele aplicabile la noua data. Va rugam de asemenea sa retineti ca promotiile sunt oferite pe o perioada limitata de timp, incat modificari ulterioare ale comenzii dumneavoastra pot insemna ca anumite preturi promotionale nu mai sunt oferite.

 

Pretul produselor similare vandute de Dion Distribution International S.R.L in magazine sau pe internet pot fi diferite fata de cele de pe site-ulwww.ALBI.roClientii nu vor putea revendica vanzarea produselor din magazine sau de pe internet la pret de catalog sau invers.

 

    3.3. Plata

Plata serviciilor se poate efectua prin doua modalitati:

▪     Numerar la livrare: Palata se poate face prin numerar la livrare in RON. Astfel, unul din membrii echipei ALBI iti va livra produsele la adresa convenita impreuna cu factura si te va ruga sa verifici daca comanda a fost indeplinita si sa semnezi documentul de primire.

▪     Transfer bancar: Plata se poate face prin transfer bancar a sumei totale a comenzii tale la:

 

Beneficiar:  DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L.

CUI: RO27638079

Adresa: Str. Alexandru cel Bun, Nr. 18, Bl.T20, Ap.45, Sector 2, Bucuresti, CP 023683

Banca: ALPHA BANK, SUCURSALA DOROBANTI

IBAN: RO23BUCU1111211093080RON

 

 

     3.4. Transport

  3.4.1. Tarife de transportare

Fiecare livrare poate include o taxa de transportare. In cazul in care comanda se supune unei taxe de livrare, aceasta va fi afisata pe pagina de confirmare a comenzii dumneavoastre ca o taxa separata. Orice taxa de livrare adaugata la comanda dumneavoastra va depinde de valoarea comenzii, data si ora de livrare, adresa de livrare si existenta destinatiilor multiple.

 

Orice comanda online mai mare de 100 RON este livrata gratuit pe aria Bucurestiului. Pentru comenzile sub 100 RON se percepe otaxa de livrare de 15 RON

 

Pentru livrari speciale in alte orase, la destinatii multiple, ori intr-un timp de livrare exceptional se vor percepe tarife de livrare diferite, comform devizului. Pentru a afla care sunt acestea va rugam contactati-ne la contact@albi.ro.

 

  3.4.2. Ambalare

Acordam o atentie deosebita in ambalarea pachetelor dvs., de aceea fiecare pachet este ambalat folosind materiale care asigura protectie maxima pe toata durata transportului.

 

     3.5. Livrare

Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor numai pe teritoriul României. Expedierea comenzilor se va efectua numai dupa ce comanda dumneavoastra a fost confirmata prin email sau telefonic si dupa inceperea procesarii acesteia.

 

Inceperea procesarii comenzii dumneavoastra difera in functie de modalitatea de plata:

▪     Numerar la livrare: Procesarea comenzii dumnevoastre are loc imediat dupa confirmarea comenzii. Daca comanda a fost plasata dupa ora 16:00 procesarea incepe in urmatoarea zi lucratoare.

▪     Transfer bancar: Procesarea comenzii dumneavoastre are loc dupa primirea sumei totale a comenzii in conturile noastre.

 

Vom face in mod normal livrarile numai atunci cand destinatarul poate primi livrarea si semna documentul de confirmare. In cazul in care ne instruiti sa lasam comanda livrata nesupravegheta sau in posesia unei terte parti, in mod expres nu ne asumam nici o responsabilitate fata de problemele care ar putea aparea in urma lasarii comenzii livrate nesupravegheate pentru o perioada de timp. Acestea include, dar nu se limiteaza la furt, manipulare, contaminare, schimbari de temperatura. 

 

In cazul in care comanda livrata este incompleta ori contine produse incorecte, trebuie sa ne notificati imediat la contact@albi.ro. Nu veti fi taxat pentru produsele incorecte ori pentru produsele pe care nu le-ati primit.

 

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comandă. Livrarea va fi considerata incheiata in momentul predarii produselor de catre membrul echipei ALBI catre destinatarul comenzii. Acesta va trebui sa fie prezent in momentul livrarii la adresa convenita si de a semna documentul de primire. In cazul in care, destinatarul nu este prezent la adresa de livrare si la data convenita, o taxa aditionala de livrare la alta data poate fi perceputa. De asememenea, in cazul in care clientul nu a anulat comanda in timpul acordat de anulare (Vezi Alineatul 3.1.), comanda se considera ferma si clientul ramane raspunzator in fata Dion Distribution International S.R.L pentru cheltuielile de transport aferente comenzii sale.

 
 

3.5.1. Termene de livrare

Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 9:30 si 18:30.

 

Termenele de livrare difera in functie de modalitatea de plata aleasa de dumneavoastra:

▪     Numerar la livrare: Livrarea va avea loc la adresa furnizata intre 24-48 ore lucratoare (in afara de sambata, duminica si sarbatori legale) de la confirmarea comenzii. Daca comanda dvs. este plasata dupa ora 16:00 ea va fii procesata incepand cu urmatoarea zi lucratoare. 

▪     Transfer bancar: Livrarea va avea loc la adresa furnizata intre 24-48 ore lucratoare (in afara de sambata, duminica si sarbatori legale) de le primirea sumei integrale a comenzii dumneavoastra in conturile noastre.

 

In cazul unor evenimente de forta majora cum ar fi razboaie, greve, imposibilitatea aprovizionarii sau oprirea  transporturilor Dion Distribution International S.R.L este exonerata de raspunderea executarii obligatiilor, in conditiile legii.

 

              3.5.2. Destinatii

Livrarile de catre echipa noastra se efectueaza exclusiv in Bucuresti. Daca doriti sa comandati de pe site-ul nostru si sa va livram in alte orase decat cele mentioante va rugam sa ne contactati pe contact@albi.ro

 

              3.5.3. Destinatii Multiple

Va rugam sa ne trimiteti pe email sau sa adaugati in scris in campul “Informatii suplimentare de livrare” lista completa a destinatarilor impreuna cu informatiile necesare livrarii (nume, adresa, numar de telefon). In cazul comunicarii eronate sau incomplete a informatiilor intreaga raspundere revine clientului.

 

     3.4. Retur si Reclamatii

Datorita naturii perisabile a produselor noastre si in conformitate cu DIRECTIVA 97/7/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN si A CONSILIULUI din 20 mai 1997, privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta, NU acceptam retururi pentru produsele noastre perisabile.

 

Echipa ALBI face tot posibilul sa mentina o calitate excelenta a serviciilor si a produselor livrate si sa asigure transparenta in comunicarea Informatiilor Nutritionale si a altor Atribute a fiecarui produs. De aceea asteptam feedbackul dumneavoastra in sectiunea "OPINII" a fiecarui produs si comentariile tale pe BLOG or pe pagina noastra de Facebook.

 

La livrare, membrul echipei ALBI va astepta sa verificati comanda primita si conditia produselor. In cazul in care comanda livrata este incompleta ori contine produse incorecte, trebuie sa notificati agentul ALBI care va preda documentul de primire, ori imediat sa ne contactati la contact@albi.ro. Nu veti fi taxat pentru produsele incorecte ori pentru produsele pe care nu le-ati primit.

 

Dion Distribution International S.R.L nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vânzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor dupa livrare.

 

4. Contact

Daca doriti sa ne contactati scriti-ne pe adresa Aleea Circului nr.1, Bl.1, sc.J, ap.11 sector 2, Bucuresti, ori trimiteti-ne un email pe contact@albi.ro

 

5. Litigii

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. In cazul unui litigiu intre client si Dion Distribution International S.R.L, clientul se v-a adresa Dion Distribution International S.R.L pentru a gasi o solutie amiabila. In cazul in care aceasta nu poate fii gasite, litigiile revin in competenta instantelor de judecata din Bucuresti.

 

6. Conditii Legale

DIRECTIVA 97/7/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI

din 20 mai 1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta. Pentru informatii suplimentare accesati http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=DD:15:04:31997L0007:RO:PDF

 

Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”). Pentru informatii suplimentare accesati  https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

 

Legea 365/2002 privind comertul electronic.

 

7. Autorități

Aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor (pe site-ul www.anpc.gov.ro, pe adresa poștală: Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865 sau pe adresa de e-mail: cabinet@anpc.ro) și la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

 

În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment vreo autoritate de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.   

 

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal.

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor www.ALBI.ro față de atacuri cibernetice:

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie. Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului Dion Distribution International S.R.L.. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate   - Descriere

Accesul

Puteți să ne cereți:

Rectificarea

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare

Să aveți în vedere că, inaintea exercitarii acestui drept, să vă descărcati si să vă salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Dion Distribution International S.R.L., indiferent dacă facturarea s-a efectuat catre dvs sau către o altă persoană fizică sau juridică (cum ar fi: facturile). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a vă exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente, iar Dion Distribution International S.R.L. va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restricționarea prelucrării datelor

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

Portabilitatea datelor

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

Opoziția

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.