Termeni de Livrare

 

1. Comandatransport

 

Realizarea unei comenzi de produse de la Dion Distribution International S.R.L se poate face prin trei modalitati:

 

▪     Internet. Accesand pagina noastra de internet www.ALBI.ro veti gasi gama completa de produse si puteti lansa comanda direct de aici.

▪     Telefon: Daca doriti sa comandati telefonic sunati-ne la 021 777 0089Un membru al echipei noastre va prelua apelul.

▪     Fax: Ne puteti trimite comanda la numarul de fax 021 210 7852

 

Comenzile dumneavoastra vor fii confirmate in cel mai scurt timp de catre unul din membrii echipei ALBI. Acest lucru va avea loc, fie prin mesaj pe site-ul www.ALBI.ro imediat după ce aţi plasat comanda, fie printr-un mesaj la adresa de email pe care ne-aţi furnizat-o, ori prin apel telefonic. 

 

Clientul are posibilitatea sa anuleze comanda in maximum 4 ore de la confirmarea comenzii prin email la contact@albi.ro ori prin apel telefonic la 021 777 0089

 

 

 

2. Tarife de Transportare

 

  • In Bucuresti:

Orice comanda online mai mare de 100 RON este livrata gratuit pe aria Bucurestiului. Pentru comenzile sub 100 RON pe aria Bucurestiului se percepe o taxa de livrare de 15 RON

 

  • In afara Bucurestiului:

Pentru livrari speciale in alte orase, la destinatii multiple, ori intr-un timp de livrare exceptional se vor percepe tarife de livrare diferite. Pentru a afla care sunt acestea va rugam contactati-ne la contact@albi.ro, ori telefonic la 0722.599.854. 

 

Comenzile in provincie sunt livrate prin curierat rapid. Suna-ne pentru a-ti spune exact cat te costa transportul comenzii tale pana in orasul tau! 

 

 

 

3. Ambalare

Acordam o atentie deosebita ambalarii pachetelor dumneavoastra, de aceea fiecare pachet este ambalat folosind materiale care asigura protectie maxima pe toata durata transportului.

 

 

 

4. Destinatii

Livrarile de catre echipa noastra se efectueaza exclusiv in Bucuresti. Daca doriti sa comandati de pe site-ul nostru si sa va livram in alte orase decat cele mentioante va rugam sa ne contactati pe contact@albi.ro ori telefonic la 0722.599.854. Livrarea se va face prin curier rapid.  

 

Destinatii Multiple

Va rugam sa ne trimiteti pe email sau sa adaugati in scris in campul “Informatii suplimentare de livrare” lista completa a destinatarilor impreuna cu informatiile necesare livrarii (nume, adresa, numar de telefon). In cazul comunicarii eronate sau incomplete a informatiilor intreaga raspundere revine clientului.

 

 

 

5. Retur si Reclamatii

Datorita naturii perisabile a produselor noastre si in conformitate cu DIRECTIVA 97/7/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN si A CONSILIULUI din 20 mai 1997, privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta, NU acceptam retururi.

 

La livrare, membrul echipei ALBI va astepta ca dumneavoastra sa verificati comanda primita si conditia produselor. In cazul in care comanda livrata este incompleta ori contine produse incorecte, trebuie sa notificati agentul ALBI care va preda documentul de primire, ori imediat sa ne contactati la contact@albi.ro. Nu veti fi taxat pentru produsele incorecte ori pentru produsele pe care nu le-ati primit.

 

Echipa ALBI face tot posibilul sa mentina o calitate excelenta a serviciilor si a produselor livrate si sa asigure transparenta in comunicarea Informatiilor Nutritionale si a altor Atribute a fiecarui produs. De aceea asteptam feedbackul dumneavoastra in sectiunea "OPINII" a fiecarui produs si comentariile tale pe BLOG or pe pagina noastra de Facebook.

 

 

 

6. Livrarea

Comanda dumneavoastra va fii livrata intre 24-48 de ore de la procesare comenzii, de Luni pana Vineri intre orele 9:30 si 18:30, direct de catre echipa noastra in Bucuresti ori prin curierat rapid in provincie. 

 

Expedierea comenzilor se va efectua numai dupa ce comanda dumneavoastra a fost confirmata prin email sau telefonic si dupa inceperea procesarii acesteia. Inceperea procesarii comenzii dumneavoastra difera in functie de modalitatea de plata:

 

▪     Numerar la livrare: Livrarea va avea loc la adresa furnizata intre 24-48 ore lucratoare (in afara de Sambata, Duminica si alte sarbatori legale) de la confirmarea comenzii. Daca comanda dvs. este plasata dupa ora 16:00 ea va fii procesata incepand cu urmatoarea zi lucratoare. 

 

▪     Transfer bancar: Livrarea va avea loc la adresa furnizata intre 24-48 ore lucratoare (in afara de Sambata, Duminica si alte sarbatori legale) de le primirea sumei integrale a comenzii dumneavoastra in conturile noastre.

 

Vom face in mod normal livrarile numai atunci cand destinatarul poate primi comanda si semna documentul de confirmare. In cazul in care ne instruiti sa lasam comanda livrata nesupravegheta sau in posesia unei terte parti, in mod express nu ne asumam nici o responsabilitate fata de problemele care ar putea aparea in urma lasarii comenzii livrate nesupravegheate pentru o perioada de timp. Acestea includ, dar nu se limiteaza la furt, manipulare, contaminare, schimbari de temperatura. 

 

In cazul in care comanda livrata este incompleta ori contine produse incorecte, trebuie sa ne notificati imediat la contact@albi.ro. Nu veti fi taxat pentru produsele incorecte ori pentru produsele pe care nu le-ati primit.

 

Livrarea va fi considerata incheiata in momentul predarii produselor de catre membrul echipei ALBI catre destinatarul comenzii. Acesta va trebui sa fie prezent in momentul livrarii la adresa convenita si de a semna documentul de primire. In cazul in care, destinatarul nu este prezent la adresa de livrare si la data convenita, o taxa aditionala de livrare la alta data poate fi perceputa. De asememenea, in cazul in care clientul nu a anulat comanda in timpul acordat de anulare, maximum 4 ore de la plasearea comenzii, comanda se considera ferma si clientul ramane raspunzator in fata Dion Distribution International S.R.pentru cheltuielile de transport aferente comenzii sale.

 

 

 

 

7. Plata

Plata serviciilor se poate efectua prin doua modalitati:

 

▪     Numerar la livrare: Palata se poate face prin numerar la livrare in RON. Astfel, unul din membrii echipei ALBI iti va livra produsele la adresa convenita impreuna cu factura si te va ruga sa verifici daca comanda a fost indeplinita si sa semnezi documentul de primire.

▪     Transfer bancar: Plata se poate face prin transfer bancar a sumei totale a comenzii tale la:

 

Beneficiar:  DION DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L.

CUI: RO27638079

Adresa: Str. Alexandru cel Bun, Nr. 18, Bl.T20, Ap.45, Sector 2, Bucuresti, CP 023683

Banca: ALPHA BANK, SUCURSALA DOROBANTI

IBAN: RO23BUCU1111211093080RON

 

Ne găsești si pe:

fb pinterest twitter
Furnizori   Întrebări frecvente   Termeni și condiții   Termeni de Livrare   Cariere   Devino colaboratorul nostru!

Albi.ro © 2023. Toate drepturile rezervate